CONFERINȚA NAȚIONALĂ A EXPERȚILOR ÎN LEGISLAȚIA MUNCII
  
LEXAcademy
Institutul european pentru studii administrative si de legislatia muncii

      
Bente & Asociatii
Servicii de consultanta in management, experti in legislatia muncii, administrare personal si salariazare, SSM si PSI.

                   
Avocatnet.ro
Cea mai mare comunitate de business şi juridică din România.

       
Evalform 
Patronatul pentru formare profesionala si evaluarea competentelor.

             
 
Parteneri
      
         

SuperLege.ro - Cea mai mare comunitate de business şi juridică din România. Comunitate juridică virtuală organizată pe centre de interes: educaţie, informaţii utile pentru toţi, de specialitate, librărie juridică, revistă juridică online şi noutăţi.

      
       

Editura Universul Juridic - Înfiinţată în anul 2001, Editura "Universul Juridic" a devenit în 9 ani un actor important al pieţei de carte juridică din România. Poziţia pe care o ocupă în acest moment editura pe piaţa de carte juridica se datorează bazelor solide care au fost puse încă de la înfiinţare: respect şi seriozitate în relaţiile cu colaboratorii noştri şi dorinţa de a dezvolta în permanenţă editura. Printre titlurile editurii se regăsesc: tratate, cursuri universitare, monografii juridice, acte normative şi acte normative adnotate, culegeri de practică judiciară pe materii, structurate pe colecţii. Prin intermediul reţelei proprii de distribuţie şi cu ajutorul colaboratorilor, cărţile noastre sunt distribuite în peste 200 de librării şi puncte de vânzare din întreaga ţară.

                                                                                                                         
                   
"Barbu & Asociații" - Societate civilă de avocați specializată în servicii de consultanță în domeniul afacerilor și de reprezentare în soluționarea litigiilor.

   
                
Yves Rocher France - Pasionaţi dintotdeauna de lumea vegetală, ambiţia noastră la Yves Rocher este de a acţiona în armonie cu Natura, aşa cum acţionează natural fiecare plantă şi fiecare arbore. Această viziune, dedicată frumuseţii femeilor, ne ghidează în fiecare zi, în lumea întreagă şi face parte din Cosmétique Végétale® Yves Rocher. Descoperiti în magazinele Yves Rocher peste 700 de tipuri de produse pentru îngrijirea tenului şi a corpului, parfumuri cu arome seducătoare, machiaj cu texturi şi culori irezistibile iar pe tot parcursul anului, beneficiaţi de consiliere profesională, oferte promoţionale personalizate, preţuri accesibile, cadouri şi surprize.

                         
                                                      

Viatrad - Birou traduceri tehnice autorizate. Baza și filosofia fondatoare a companiei VIATRAD a fost întotdeauna oferirea de servicii personale de traducere clientilor, un aspect adesea trecut cu vederea și neglijat in industria traducerilor de astăzi. Scopul nostru este de a avea înțelegere deplină a nevoilor clientilor nostri. Ne straduim sa oferim servicii de cea mai de calitate în cel mai scurt timp, menținând în același timp tarife convenabile si standarde ridicate. Suntem întotdeauna pregătiți să ne asumam proiecte de vârf, indiferent de cat de strans este termenul de predare.

                                      


Vlad Tapu Fotography - Anul, luna, ziua, ora, minutul, secunda, momentul, fotografia! Fotografii pentru orice tip de eveniment.

               
  
 
Publisind - Federația Sindicatelor din Administrația Publică și Asistență Socială PUBLISIND a fost construită în anul 2007 prin asocierea în această structură a unor sindicate de salariați din administrația publică, cu sprijinul Blocului Național Sindical, astăzi sunt 45 cu un total de 25.000 de membri. 

            
                         
 
EVALFORM - "Patronatul pentru formare profesională și evaluarea competențelor - EVALFORM" sprijină formarea profesională, de calitate, a adulților și promovează calea alternativă de obținere a unui certificat cu recunoaștere națională, prin evaluarea competențelor obținute non-formal sau informal, în Centrele de evaluare de competențe.

     
                      
      
              
Editura Wolters Kluwer România

               
Revista Română de Dreptul Muncii
Sursa esentiala de informatie si analiza in dreptul muncii.   

                                   
Juridice.ro

                      
Barbu & Asociații
Societate civilă de avocați specializată în servicii de consultanță în domeniul afacerilor și de reprezentare în soluționarea litigiilor.

 
Yves Rocher France
Createur de la cosmetique vegetale.

                   

Vlad Tapu Photography
Fotografii pentru evenimente.


©  Uniunea Naţională a Experţilor în Legislaţia Muncii - Toate drepturile rezervate.