LEXAcademy
Institutul pentru studii administrative si de legislatia muncii

      
Bente & Asociatii
Servicii de consultanta in management, experti in legislatia muncii, administrare personal si salariazare, SSM si PSI.

                                    
Juridice.ro

                    
Revista Română de Dreptul Muncii
Sursa esentiala de informatie si analiza in dreptul muncii.   

                   
Queisser Pharma
Gama Doppelherz - peste 60 de suplimente alimentare și dispozitive medicale, cu compoziții noi și inteligente de vitamine, minerale, oligoelemente și alți nutrienți importanți pentru organismul uman. 

                    
Universul Juridic
Portal juridic
Grup editorial

                              
Wolters Kluwer România
Furnizor de informație specializată, produse și servicii dedicate profesioniștilor din domeniul juridic și economic.

                                    
 
Parteneri speciali
 
 
LEXAcademy – Institutul european pentru studii administrative și de legislația muncii LEXAcademy își propune să abordeze piața de formare profesională cu un nou concept bazat pe tehnici moderne de predare şi instruire. 

   
 
Bente & Asociatii este un nou partener de afaceri pe piața românească de profil care își propune să furnizeze clienților săi servicii de înaltă calitate, realizate cu profesionalism, dedicație și pasiune. Suntem o echipă de consultanți în management, experți în legislația muncii, având competențe solide în jurisdicția muncii, relații de muncă, administrare personal și salarizare, securitate și sănătate în muncă, situații de urgență & PSI.

 
             
Revista Română de Dreptul Muncii este o tribuna de dezbateri in dreptul muncii si totodata o sursa esentiala de informatie si analiza, menita sa contribuie la formarea unei doctrine eficiente si solide si sa sprijine crearea unui cadru legislativ modern. In paginile revistei sunt discutate noi dispozitii legale, proiecte de acte normative, hotarari judecatoresti, decizii ale Curtii Constitutionale. In acelasi timp, cititorii sunt familiarizati cu normele dreptului european si international al muncii, cu reglementarile altor state si cu jurisprudenta straina.

       


   
Grupul Ferroli
Oferta Grupului Ferroli acoperă o gamă largă de produse fabricate cu cele mai înalte tehnologii din domeniile: încălzire, climatizare, sisteme solare, pompe de căldură.   

                        
Saehwa Imc SRL
Lider mondial în producția de matrițe.

       
 
 
©  Uniunea Naţională a Experţilor în Legislaţia Muncii - Toate drepturile rezervate.